Branschträff 2016

För alla medlemmar i Syndikalisterna Stockholm

Förra kongressperioden ordnade SAC ett antal lyckade branschkonferenser för alla SAC:s medlemmar. Lördag 15/10 är det dags för den första branschträffen för Stockholms LS.

Träffa kamrater som arbetar i samma bransch, med utgångspunkt från vår samlade erfarenheter hittar vi lösningar på våra gemensamma utmaningar.

En dag fylld av målinriktade diskussioner, med fokus på erfarenheter och lösningar gällande hur vi bygger facket, vad som är aktuella frågor inom vår bransch och hur vi kollektivt driver våra frågor och hanterar konflikter med arbetsköparna.

Är du inte medlem än? Det är enkelt ordnat här bli medlem i Syndikalisterna Stockholm

Huvudmålet med branschträffen är att stärka branschorganiseringen inom LS. Vi vill alla att LS och SAC ska vara en facklig kraft att räkna i hela samhället. Det kan vi bara vara om vi har en stor facklig närvaro som bedriver offensiv verksamhet på våra arbetsplatser. Därför uppmanas alla medlemmar att delta på vår branschträff.

Innehåll och målsättning:

  • Målinriktade diskussioner med fokus på erfarenheter och lösningar gällande hur vi bygger facket, vad som är aktuella frågor inom vår bransch och hur vi hanterar konflikter med arbetsköparna.
  • Målet är att denna träff ska vara ett steg på vägen mot att vi har starka branschorganisationer inom alla branscher i Stockholm.
  • Målet är även att alla deltagare efter träffen ska känna sig stärkta av de tips och erfarenheter de tagit del av, och ha vetskapen om att vi är flera och att vi stödjer varandra.
Praktiskt

Datum: 2016-10-15
Tider: 10.00 - 16.00
Plats: Midsommargården vid Telefonplan, Stockholm
Det kommer att serveras lunch mellan 12.00-13.00, samt bjudas på fika under dagen.

Anmäl er till träffen: anmälan branschträff 2016

Eventuell ersättning för förlorad arbetsinkomst kan utgå om anmälan om detta lämnas in i samband med registrering på plats, inkl. styrkta uppgifter om vilka tider du skulle arbetat.

Vid frågor ställ dem till Syndikalisterna Stockholms styrelse på: styrelsen.stockholms.ls@sac.se

Tillbaka till Syndikalisterna Stockholm

bra2016_pic2