Kalendarium

Visa mig LS kalendarium direkt i webbläsaren!

Länken ovan kan du spara, eller dela vidare till andra. Vårt kalendarium är helt offentligt.

Ett bättre sätt: LS kalendarium i din egen kalender

Genom att lägga till kalendern i din egen kalenderlösning kan du utan att behöva tänka på det ha en uppdaterad LS-kalender tillhanda när du behöver den. Länkar och instruktioner nedan!

Kalenderlänkar

Dessa länkar vill du kopiera in i din kalender. På en mobil håller du vanligtvis fingret på en länk för att få alternativet att kopiera den, på en dator kan man vanligtvis högerklicka och välja "kopiera länk" eller motsvarande. Länken ges sedan till ditt kalenderprogram, t.ex. "Calendar"-appen på en iPhone via "Settings".

>> Länk av typ iCal (används t.ex. för iPhone)

>> Länk av typ XML

Vilket format du vill ha beror på var du vill lägga till kalendern, se instruktioner.

Instruktioner

iPhone/iPad:

Kopiera iCal-länken ovan på din enhet genom att hålla fingret på den. Gå sen till "Settings" > "Mail, Contacts and Calendars" > "Add Account" > "Add Subscribed Calendar". Klistra in länken, och du är klar! Kalendern finns nu i din kalender-app. Utförligare beskrivning på engelska finns här (PDF).

Android:

Om du har ett Google-konto har du redan Google Calendar. Lägg till vår kalender i Google Calendars webbinterface: se "Subscribe to public calendars using the calendar address".

Microsoft Office:

"View and subscribe to Internet Calendars"

iCal (på OSX):

Välj "Calendar" > "Subscribe". Klistra in iCal-länken. Klart!

Varför?

Efter ovanstående instruktioner följts har du viktigast av allt en LS-kalender som uppdaterar sig själv, vilket gör att du hela tiden är uppdaterad om vad som händer inom LS. Har du några frågor om händelser som är otydliga är det bara att höra av sig!

Behöver du hjälp, eller har du tips på andra häftiga saker man kan göra med kalendarium eller annars? Kontakta webbkommittén på web.goteborgs.ls [at] sac.se