091123: Ny arbetsplatsorganiseringskurs den 5 december

Lördagen den 5 december arrangeras en arbetsplatsorganiseringskurs i Örebro. Den riktar sig till dig som är, eller har funderat på att bli, aktiv på din arbetsplats och vill veta mer om hur du praktiskt går till väga för att förändra på jobbet.

EN SJÄLVKLARHET! Att organisera på våra egna arbetsplatser är ingen konst. Det finns alltid saker att förbättra och det är ju vi och våra arbetskamrater som vet bäst hur arbetsplatsen ska fungera. Men hur börjar vi? Vad bör vi tänka på? Och vad gör vi om vi är ensamma syndikalister på jobbet? Det och många andra frågor får sina svar under kursens gång.

VIKTIGA KUNSKAPER! Denna korta kurs ger dig ett samlat grepp om de erfarenheter av arbetsplatsorganisering som finns inom SAC. På ett inspirerande, underhållande och diskuterande sätt guidas du genom arbetsplatsorganiseringens grunder och metoder.

PRAKTISKA ERFARENHETER! Kursen får besök av en medlem från Malmö LS som berättar om hur hon och hennes arbetskamrater organiserade ett uppmärksammat gruppboende i Fosie Stadsdelsförvaltning. Missa inte detta inspirerande föredrag!

Anmäl dig till studier.bergslagens.ls@sac.se så snart som möjligt och sprid informationen till dina vänner! Välkommen till Örebro!


Arrangör: Bergslagens LS Studiekommitté
Tid: Lördagen den 5 december klockan 10.00 – 17.00.
Plats: Centrala Örebro. Meddelas vid anmälan.
Anmälan: För medlemmar i SAC. Anmälan per mejl till studier.bergslagens.ls@sac.se senast den 3 december.
Kostnad: Gratis. Eventuell reseersättning söker du från ditt LS.
Kost: Lunch och fika ingår. Ange om du har några särskilda allergier eller önskemål.