Hem / it / Skaffa e-post

it

Skaffa e-post

Information om hur man skaffar en e-postadress med ändelsen @sac.se.

Organisationsfunktioner inom SAC kan få e-postadresser på sac.se. Det kan vara LS, sektioner, syndikat, kommittéer eller enskilda funktionärer. Det finns två sätt att ha en adress på sac.se.

Brevlåda (e-postkonto på SAC:s server)

E-post går till en brevlåda på SAC:s e-postserver och lagras där. Du läser posten via webmail och / eller genom att ställa in ditt e-postprogram att hämta post från SAC:s e-postserver. Läs även om hur man använder e-postkonto .

Alias

E-post till sac.se-adressen sänds vidare till en eller fler redan existerande brevlådor. T.ex. kan e-post till LS sändas vidare till styrelsemedlemmarnas personliga adresser. Vi måste veta för vad ni vill ha ett e-postalias och till vilka adresser som e-post till detta alias ska sändas vidare.

Beställ

När ni valt klart mellan brevlåda och alias så får ni beställa tjänsten via den här  blanketten . Är det bråttom, sänd ett meddelande till epost.webkom@sac.se från den adress du har angivit i medlemsregistret, det gör det lättare att verifiera att ni är ni och att ni har berörd organisationsinstans' uppdrag.