Hem / Branschkonferens 2019 / Frågor och svar

Frågor och svar

Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren om branschkonferensen. Har du en fråga som inte finns i listan? Kontakta oss: fs@sac.se eller 08-522 45 635

När måste jag vara i Malmö?

Kom gärna på fredagen till invigningen av filmfestivalen som börjar kl 19:00. Vi hoppas kunna servera mat från kl 17:00 om du är hungrig. Vandrarhemmet är tillgängligt för incheckning från kl 15:00 på fredagen.

Det är inga problem om du inte hinner till fredagens punkter. Det går också bra att komma när branschkonferensen börjar kl 09:00 på lördagen.

När slutar konferensen?

Det sista officiella passet på konferensen slutar kl 15:00 på söndagen. Mellan 15:30 och 16:30 hålls ett “valbart” panelsamtal med deltagare från olika fackföreningar, bland annat Hamn och SAC om fackföreningsrörelsens framtid. Vi förstår att de som har långa resor måste bege sig, men vi rekommenderar alla att komma till panelsamtalet.

Tänk på att du som bor på vandrarhemmet måste checka ut senast kl 11:00 på söndagen. 

Kommer det att finnas barnpassning?

Det fixar vi absolut! Kontakta oss i god tid innan, så ser vi till att ordna barnpassning.

Vilka språk kommer programpunkterna hållas på?

De flesta punkterna kommer att vara på engelska, men en del är på svenska. Vi kommer att ordna tolkutrustning för alla som behöver det.

Måste jag resa med buss? Tåget är lite dyrare, men tar halva tiden jämfört med bussen.

Nejdå, det går bra att resa med tåg om det är smidigare. Boka gärna så tidigt som möjligt för att hålla nere kostnaderna. Biljettpriserna ökar ju närmare resdagen man bokar.

Hur fördelar ni sovplatserna?

Det finns rum med två, tre eller fyra sängar. Vi kommer att göra ett utskick när anmälningstiden har gått ut och fråga om era preferenser. Några kanske reser i grupp och vill bo tillsammans. Andra kanske vill bo könsseparerat. Vi kommer göra vårt bästa för att sovplatserna fördelas efter era önskemål.

---

Tillbaka