Skaffa inloggning

.

Tillbaka till startsidan

INTERNET KAN INTE ERSÄTTA VERKLIGA MÖTEN, ANSIKTE MOT ANSIKTE, MEN DET ÄR ETT VIKTIGT KOMPLEMENT

SAC:s forum
I SAC:s diskussionsforum kan du chatta och ställa frågor i fackliga ämnen, se videoföreläsningar och mycket annat. Forumet administreras med omsorg. Du slipper bruset och röran som präglar många sociala medier. 

Du loggar in med ditt personnummer (tio siffror) och ett lösenord. För att få lösenord, begär du det här. Hämta lösenordet i din e-post. Logga sedan in på forumet här. Forumet är öppet för alla SAC-medlemmar. En särskild del för Umeå universitetssektion finns här.

Får du inget lösenord på e-post? Kolla skräpkorg/filter! Kanske har du inte meddelat SAC:s medlemsregister en e-postadress. Gör det nu, ange ditt personnummer och be om lösenord. Du mejlar: medlemsregistret[a]sac.se. Invänta svaret och lösenordet. Logga sedan in via länken ovan.

Saknar du svenskt personnummer? Logga i så fall in med ditt medlemsnummer (sex siffror, se baksidan av tidningen Syndikalisten).

SAC-insidan och SAC-share
När du har skaffat inloggning kan du använda samma lösenord och ditt personnummer (tio siffror) för att logga in till SAC-insidan och SAC-share. På insidan kan du se hur du ligger till med avgifterna, uppdatera dina uppgifter om lön och arbetsplats m.m. Share är SAC:s motsvarighet till "Dropbox", "Google Drive", "Trello" och liknande tjänster. Där kan alla medlemmar samla och dela dokument, bilder, videoföreläsningar etc.

Gå till insidan
Gå till share
Gå till forum

I forumet kan du ställa frågor och lära dig mer om både insidan och share.

Byta lösenord?
Om du vill byta till ett lösenord som är lätt att komma ihåg loggar du in på insidan, klickar på "Mitt medlemskap", sedan på ditt förnamn/efternamn till höger och byter. Det nya lösenordet används för forumet, insidan och share.

Tillbaka till startsidan