Uppstart hösten 2014

Nu drar vi igång verksamheten efter sommaruppehållet: förhandlingskurs, branschkonferens och facklig fortbildning. Missa inte höstens första medlemsmöte på torsdag 11 september!

Under hösten 2014 kommer Umeå LS att dra igång den utbildningssatsning som klubbades igenom på årsmötet i våras. Vi kommer att diskutera satsningen under medlemsmötet torsdag den 11 september, så se till att inte missa det.

Höstens stora enskilda arrangemang är SAC:s branschkonferens som går av stapeln helgen 10-11 oktober. Det är precis vad det låter som: ett forum för oss att diskutera hur vi har det på våra arbetsplatser med andra syndikalister i samma branscher. Det blir förutom givande gruppsamtal också lägesrapporter om SAC i största allmänhet, presentationer av nystartade LS och därtill mat, fika, musik och gemytlig samvaro.

Detaljer om arrangemanget kommer att meddelas så snart de spikas, men boka av lördag och söndag 10-11 oktober redan nu.

Du anmäler dig via ett webbformulär som du hittar här. Om du har frågor kan du höra av dig till styrelsen på umea.ls@sac.se. Och förresten, hör av dig om du kan hjälpa till med att erbjuda husrum för långväga kamrater eller hjälpa till på något annat sätt.

Kom på medlemsmötet den 11 september, kl 19.00 på Umeå LS lokal på Fabriksgatan 1 i Umeå.