Bli medlem

Denna sida är under konstruktion!

1. Bestäm dig för att gå med i facket

Är du intresserad av att bli medlem i Gävle LS så bör du först läsa SAC:s principförklaring. Principförklaringen förklarar på ett grundläggande sätt vad vår fackförening står för och hur den fungerar. Känner du dig fortfarande osäker och vill veta mer kan du läsa mer på SACs introduktionssida

2. Skicka in en medlemsansökan

När du bestämt dig kan du skicka in en medlemsansökan till vår kontaktadress. Medlemsansökan fyller du enkelt i via web:en. Vi behandlar din medlemsansökan så snart du har betalat in din första månadsavgift (se steg 3).
För att bli medlem krävs det även att du blir inröstad på ett medlemsmöte, vid mötet då du röstas in på krävs det att du är närvarande!

Om du är medlem i ett annat fack sedan tidigare och vill byta bör du underrätta ditt tidigare fack om övergången. En blankett för detta finns här nedan. Vissa fack tillämpar tyvärr en så kallad uppsägningstid. Någon sådan har inte vi.

Att ladda ned  
Medlemsansökan LS/SAC Blankett, 2xA4 (PDF)
Övergång från annat fack Blankett, 1xA4 (PDF)

3. Betala första medlemsavgiften

Vi behandlar din medlemsansökan så snart du har betalat in din första månadsavgift till vårt plusgirokonto. Hur du gör för att betala medlemsavgiften kan du läsa om på vår avgiftssida. Där kan du också se vad det kostar att vara medlem i facket.

Avgifter

Här kan du se vad det kostar att vara med i facket.