Anmälan

ANMÄLAN FÖR OMVÅRDNADSKONFERENSEN 2021 ÄR NU ÖPPEN! 

Nu kör vi! 11-12 september blir det ett stor vårdmöte för alla vårdarbetare! Det kommer inte bli en sedvanlig konferens. Vi samlas dessa dagar för att prata ihop oss över fackgränserna om vad problemen är och vad vi tror är bra lösningar. Vi visionerar, kartlägger våra arbetsköpare, fikar, käkar och organiserar. Det blir workshops i organiseringsstrategier, diskussioner om mikromotstånd en kan göra på sin arbetsplats mot till exempel schemaläggning och underbemanning samt berättelser från både historiska och pågående kamper för vårdarbetares villkor och i förlängningen patientsäkerheten. 

Alla vårdarbetare är välkomna, oavsett fack! Vi behöver jobba tillsammans om förändring ska kunna ske. I mån av plats kommer vi även öppna upp för andra arbetare som är intresserade.

Konferensen är gratis. Lunch, kaffe och fika samt barnvakt är också gratis för alla deltagare. SAC-medlemmar kan få sina resor och boende betalt. Är du inte SAC-medlem men hemskt gärna vill komma (vilket vi uppmuntrar) men inte kan fixa boende själv så skriver du det i anmälan så ser vi vad vi kan göra! Vi vill att alla ska kunna få möjlighet att delta. 

DEADLINE: 

  • För hitresande som behöver tågbiljetter och sovplats (ordnas åt SAC-medlemmar och i nödfall behövande) sker anmälan senast 10 augusti. 
  • För övriga 31 augusti. 

PLATS:

Teater Tribunalen, Stockholm. Tunnelbana: Zinkensdamm. 

TIDER: 

11-12 september 2021. För hitresande sker registrering på plats mellan 8.30-9.30 den 11:e september. För övriga börjar programmet 9.30. 

KONTAKT VID FRÅGOR: vardarbetare@sac.se

Programmet kommer att skickas till anmälda så snart detta är fastställt.

OBS! Informationen du ger kommer inte att delas med någon annan än vi som arrangerar.

ANMÄL DIG HÄR!

Arrangörer: SAC och SBAR i samarbete med Teater Tribunalen och Nordic Labour Film Festival.
Besök även: sbar.care och Syndikalistens webbtidning för relaterad info.

<<Tillbaka