Tävling! Snyggaste designen blir SAC:s nya t-shirt

Nu är det dags! SAC behöver nya t-shirts. 20-talet är decenniet med stil och framåtanda. Låt oss ta det till oss samtidigt som vi stöttar kamrater i Bangladesh!

SAC har nämligen goda kontakter med det arbetarstyrda kooperativet Oporajeo som nyligen sytt upp nya svartröda sjalar till oss. Så i en anda av sann ömsesidig hjälp vill vi nu utöka stödet till Oporajeo samtidigt som vi stillar vårt eget behov av snygga t-shirts som vi medlemmar kommer vilja ha på oss på arbetet och på fritiden.

För medlemmar som vill designa finns logotyper att tillgå när du är inloggad på vår webbplats. Ta er till propagandamaterial och sen vidare till logotyper. Annars är det bara att skissa på!

t-shirts designtävling

Vanligt förekommande slogans är: ”Facket som förändrar”, ”Facklig kamp – Utan pamp”, ”Fri kämpande fackförening” och ”Av medlemmar – För medlemmar”.  
Låt er samtidigt inte begränsas av logotyper eller gamla slogans! Hitta på nya! Think outside the box! Ett tryck måste ju inte nödvändigtvis vara på bröstet.

Skicka in ditt designbidrag senast den 1 mars till syndikalisten@sac.se. Vi hoppas att vinnarbidraget får synas i våra 1 maj-firanden.