Planeringsmöte inför SAC:s sommarturné

Inför årets syndikalistiska agitationsprojekt kommer ett planeringsmöte hållas i Nyköping 1 februari.

Vi som arrangerade SAC:s sommarturné ifjol ( http://sommarturnen.blogspot.se/ ) har lärt oss mycket, fått feedback och har många idéer om hur vi kan utveckla verksamheten inför det här året.
Planeringsmötet den 1 februari kommer innehålla resultat och lärdomar från fjolårets turné, kartläggning av LS-verksamhet över landet, genomgång av andra planerade agitationsprojekt i sommar och beslut kommer att fattas om formerna för årets turné eller turnéer. Detta blir med andra ord en kickoff för årets syndikalistiska agitationsturné.
Frågeställningar som kan vara bra att fundera på inför mötet är frågor som: Ska vi arrangera en längre turné såsom i fjol? Eller ska vi satsa på fler mindre regionala turnéer? Vill vi genomföra projekt under våren eller hösten?
Praktiskt
Mötet är öppet för alla medlemmar i SAC som är intresserade av att vara en del av genomförandet och planeringen av årets turné/projekt. Mötet kommer att börja klockan 9.30 på lördag den och ske på kulturhuset Magasinet som ligger på Periodgången 2 i Nyköping. På gångavstånd från både buss- och tågstation. Mötet kommer att pågå till kvällen och mat, fika och sovplats kommer att finnas. Ta gärna med liggunderlag och sängkläder. Ersättning för reseutlägg kommer att fås i efterhand. Se därför till att välja ett billigt resealternativ och spara kvitton och biljetter!
Föranmälan sker senast den 25e januari till sommarturnen@sac.se. Hör gärna av dig om du har några frågor!
/Samordningsgruppen för sommarturnén