Hjälp oss arra kvinnostrejken 2018!

SAC kommer lägga ett centralt kvinnostrejkvarsel även 2018! Nu söker vi dig som vill vara med i arbetsgruppen och hjälpa oss arrangera 8-marsstrejken och kampanjerna runt omkring. 

8 mars blir det kvinnostrejk igen. Grundtanken är densamma som förra gången, men i år med ett par viktiga förändringar som vi hoppas ska underlätta för fler att gå ut i strejk. Arbetet med förberedelserna är redan igång och nu efterlyser vi personer som vill vara med i planeringsgruppen! Man kan delta antingen genom att komma på möten, vara med på möten via telefon, vara med på maillistan eller vara kontaktperson i sin LS/syndikat/sektion.

Inga förkunskaper krävs – det är engagemanget som räknas och vi vill jobba enligt principen att man gör det man tycker är roligt. Så om du gillar att hålla på med kampanjer, propaganda, debatt, juridik, feminism, demonstrationer etc, häng med! Vi lovar att det blir roligt och lärorikt. Vi uppmuntrar förstås särskilt kvinnor och icke-män att delta. Enda kravet är att du är medlem i en LS av SAC.

Arbetsgruppens första möte kommer äga rum på SAC-huset i Stockholm den 7 januari klockan 11:00. Fika serveras och om du vill vara med på telefon/video så ordnar vi det. Anmäl ditt intresse till fanny.hokby@sac.se

Mer information om strejken kommer i tidningen Syndikalisten, nyhetsbrev, utskick, samt på sociala medier. Vi hoppas att just DU vill vara med och strejka för alla kvinnors friheter och rättigheter!